Tv meubels

Tv meubels
block
block
Min: €0 Max: €500

Tv meubel Kees

TV-meubel Kees is een robuuste verschijning. Door de vormgeving met steigerhout oogt het meubel zwaar en stoer. Je tv zal hierdoor extra geaccentueerd worden en zeker niet misstaan in de woonkamer.

€299,00

Tv meubel Klaas

Dit TV meubel van steigerhout is lekker functioneel en de kleppen geven hem een strakke en moderne look. De kleppen zijn ideaal om je afstandsbediening en tv gids in op te bergen. En in de open vakken is ruimte voor bijvoorbeeld een DVD speler.

€185,00

Tv meubel Kate

Met 2 deurtjes en een open vak biedt tv meubel Kate van steigerhout alle ruimte om je audio- en videoapparatuur te stationeren.

€309,00

Tv meubel Karel

TV-meubel van steigerhout Karel is een handige kast om je televisie, dvd-recorder, platenspeler en allerlei nuttigs een plekje te geven. Dit meubel kan je in verschillende maten en uitvoeringen aanschaffen.

€179,00

Tv meubel Koen

Dit tv meubel van steigerhout Koen is gemaakt van steigerhout. In de 3 vakken kun je de apparatuur kwijt zoals DVD-speler en de lades zijn handig om je afstandbedieningen of je DVD's in te bewaren.

€495,00

Tv meubel Karlijn

Tv-meubel Karlijn is gemaakt van steigerhout. Dit tv-meubel heeft een strak design met links een dicht gedeelte en rechts een open gedeelte. Het open deel heeft 1 legplank.

€309,00

Tv meubel Kim

Dit tv meubel van steigerhout Kim is voorzien van een kastjes met veel opbergruimte. De deurtjes zijn voorzien van een kliksysteem. Hierdoor zijn geen handgrepen nodig!

€325,00

Je tv staat vaak op een prominente plek in de huiskamer, dat betekent dat het kastje eronder net zo zichtbaar is. Buiten dat je tv-meubel mooi moet zijn is het ook functioneel. Vaak zijn er deurtjes waar je draden en plastic dvd-hoezen achter weg kun stoppen. Zo houd je de kabel chaos beperkt!

Artikelen voor in je woonkamer.

Je woonkamer inrichten is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk! Hier breng je namelijk misschien wel de meeste tijd door. Dat moet natuurlijk voelen als een warm thuis. Hoe pak je dat aan? Wij hebben een een aantal handige tips:

  • Meet eerst de ruimte van je woonkamer op. Je wil immers geen plaats tekort komen
  • Bepaal vervolgens je gewenste woonstijl en kies het grotere meubilair wat daarbij past. Let op: ook de kleur van de muren is sfeerbepalend voor het interieur. 
  • Doe vooral veel inspiratie op! Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. Hier vind je namelijk alle spullen voor je interieur .

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!