Kisten

Kisten
block
block
Min: €0 Max: €250

Kist Iggy

Deze vrolijke en fleurige steigerhouten kist Iggy is niet alleen praktisch, maar staat ook leuk in elke kamer van je woning, zelfs in het kleinste kamertje van je huis.

€209,00

Kist Ian

Deze stevige steigerhouten kist Ian zorgt voor rust en ruimte in huis. Dit grote formaat is zeer geschikt voor het opbergen van diverse spullen, bijvoorbeeld speelgoed, kaarsen of boeken.

€145,00

Kist Isa

Steigerhouten kist Isa is niet alleen praktisch, maar staat ook sfeervol in je interieur! Deze kist met deksel staat vooral goed in een landelijk, werelds of romantisch ingerichte woning. Heb je kinderen? Dan is deze opbergmand echt een uitkomst.

€219,00

Kist Ivy

Deze opvallende en stoere opbergkist Ivy verdient een mooi plekje in jouw huis. Staat mooi in de woonkamer en er past lekker veel in. Ook een mooie decoratie voor op een kinderkamer en je kunt meteen al het speelgoed erin opbergen. Laat hem behande...

€195,00

Kist Ivonne

Decoratief, maar óók heel handig om je spullen in op te bergen. Dat is onze kist Ivonne. Laat hem behandelen met een beits of wash en je hebt een heel andere look. Kijk verder voor de maten en prijzen.

€115,00

In elke woonruimte heb je wel spullen die opgeborgen moeten worden. Daarom zijn kisten een goede hulp in huis. Zelfs buiten je huis kun je een kist goed gebruiken om bijvoorbeeld te gaan picknicken of bij het verhuizen. In je keuken kun je een opbergkistje gebruiken om je flessen wijn te bewaren Behalve in de keuken, komen opbergkisten goed van pas in de kinderkamer. De meeste kinderen houden niet van opruimen en daarom maak je het zo gemakkelijker voor hen. Ze kunnen hun speelgoed gewoon in hun eigen speelgoedkist zetten. Dan is alles op die manier opgeruimd en ziet de kamer er binnen een mum van tijd weer netjes uit. Voor de tuin hebben we ook een ruim aanbod.

Zo is er voor elke ruimte wel een kist die als snelle opberghulp dient.

Artikelen voor in de woonkamer.  

Je woonkamer inrichten is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk! Hier breng je namelijk misschien wel de meeste tijd door. Dat moet natuurlijk voelen als een warm thuis. Hoe pak je dat aan? Wij hebben een een aantal handige tips:

  • Meet eerst de ruimte van je woonkamer op. Je wil immers geen plaats tekort komen
  • Bepaal vervolgens je gewenste woonstijl en kies het grotere meubilair wat daarbij past. Let op: ook de kleur van de muren is sfeerbepalend voor het interieur. 
  • Doe vooral veel inspiratie op! Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. Hier vind je namelijk alle spullen voor je interieur .

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!

alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben.  

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!