Dienbladen

Dienbladen
block
block
Min: €0 Max: €55

Dienblad Irem

Dit dienblad kan uiteraard gebruikt worden om eten & drinken op te dienen maar is ook zeer geschikt als mooie woonaccessoire. Enkele kleine vaasjes met bloemen erop en er staat een prachtig dienblad op tafel!

€55,00

Dienblad Iris

Super handig voor een ontbijtje op bed, een hapje op de bank, kortom, overal inzetbaar. Dit dienblad van steigerhout heeft een opstaande rand voorzien van 2 brede handvatten.

€45,00

Ook een dienblad van steigerhout koop je natuurlijk bij Special Pink!

Een dienblad zorgt ervoor dat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen en is onmisbaar bij een ontbijt op bed of een gezellige high tea.
Maar daarnaast kan een dienblad ook een echte eyecatcher zijn om hapjes en drankjes op te serveren.
Special Pink biedt een ruim assortiment aan verschillende type dienbladen. Van schootdienbladen en butlertray's tot aan grote vierkante dienbladen geschikt voor op je loungeset en bijpassende hocker.

Artikelen voor in de woonkamer.  

Je woonkamer inrichten is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk! Hier breng je namelijk misschien wel de meeste tijd door. Dat moet natuurlijk voelen als een warm thuis. Hoe pak je dat aan? Wij hebben een een aantal handige tips:

  • Meet eerst de ruimte van je woonkamer op. Je wil immers geen plaats tekort komen
  • Bepaal vervolgens je gewenste woonstijl en kies het grotere meubilair wat daarbij past. Let op: ook de kleur van de muren is sfeerbepalend voor het interieur. 
  • Doe vooral veel inspiratie op! Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. Hier vind je namelijk alle spullen voor je interieur .

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!

alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben.  

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!