Boekenkasten

Boekenkasten
block
block
Min: €0 Max: €300

Boekenkast Anette

Boekenkast Anette, gemaakt van steigerhout. Het model heeft een speelse indeling met veel vakken.

€299,00

Boekenboom Alex

Bij een boekenkast denk je al snel: ‘saai.’ Toch kom je daar waarschijnlijk wel op terug wanneer je deze boekenboom van steigerhout ziet. Dit ontwerp is een echte eyecatchers voor in je huis.

€195,00

Boekenkast Andre

Heb je ruimte nodig in huis om zaken zoals bijv boeken, cd’s,geluidsinstallatie, planten, speelgoed of gewoon voor decoratie dan is deze steigerhouten vakkenkast ideaal voor jou!

€299,00

Boekenkast Anne

Een boekenkast is een must-have voor elke leesliefhebber. Steigerhouten boekenkast Anne heeft een tijdloze vormgeving en past daardoor eenvoudig binnen verschillende interieurstijlen.

€215,00

Boekenkast Arjan

Boekenkast Arjan is een decoratieve én functionele opberger. Deze steigerhouten kast heeft 4 open vakken en een modern design. Handig voor boeken, maar ook leuk met woonaccessoires, zoals vazen of fotolijstjes.

€75,00

Een boekenkast is een must-have voor elke leesliefhebber. Je boeken verdienen een mooi plekje om gezien te worden. Of je nu voor een grote of kleine boekenkast gaat, het is belangrijk dat je kast stevig staat. Boeken zijn vaak zwaar en je wilt niet dat de kast zomaar omvalt, zorg er daarom voor dat je het gewicht goed verdeelt en de kast niet wiebelt.

Artikelen voor in de woonkamer.  

Je woonkamer inrichten is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk! Hier breng je namelijk misschien wel de meeste tijd door. Dat moet natuurlijk voelen als een warm thuis. Hoe pak je dat aan? Wij hebben een een aantal handige tips:

  • Meet eerst de ruimte van je woonkamer op. Je wil immers geen plaats tekort komen
  • Bepaal vervolgens je gewenste woonstijl en kies het grotere meubilair wat daarbij past. Let op: ook de kleur van de muren is sfeerbepalend voor het interieur. 
  • Doe vooral veel inspiratie op! Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. Hier vind je namelijk alle spullen voor je interieur .

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!

alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben.  

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!