Hoekbanken

Hoekbanken
block
block
Min: €0 Max: €750

Hoekbank Daan

Deze steigerhouten hoekbank is ideaal op uw terras, dakterras of in de tuin om in de zomer gezellig buiten te zitten

€475,00

Hoekbank Daphne

Deze mooie hoekbank bestaat uit 3 losse delen. Makkelijk verplaatsbaar als je ervoor kiest om de bank op wieltjes te laten plaatsen!

€725,00

Hoekbank Danny

Deze prachtige robuuste hoekbank, met handige opbergruimte onder de bank voor bijvoorbeeld haardhout, geeft je tuin of terras een gezellige en levendige uitstraling.

€425,00

Hoekbank Dennis

Deze lounge hoekbank biedt je alle comfort die je maar kan wensen om zonder zorgen te ontspannen. Een optimaal comfort in een stoer en robuuste lounge hoekbank met brede leuningen.

€475,00

Hoekbank Didi

Prachtige steigerhouten lounge hoekbank met blokleuningen van 10 cm breed. De onderkant van deze hoekbank is open zodat je er bijvoorbeeld hout voor op de vuurschaal onder kan leggen!

€475,00

Hoekbank Dieuwke

Een prachtige robuuste hoekbank van steigerhout, die door zijn simpele rechte model een extra stoere uitstraling heeft.

€425,00

Hoekbank Dirk

Deze prachtige robuuste hoekbank, bestaat uit twee losse delen, welke wij voor je op wieltjes kunnen zetten,

€499,00

Hoekbank Dora

Deze prachtige robuuste steigerhouten hoekbank, die iedereen wel in zijn tuin zou willen hebben heeft mooie brede armleuningen.

€549,00

Hoekbank Dewi

Een prachtige robuuste hoekbank van steigerhout, die door zijn simpele rechte model een extra stoere uitstraling heeft.

€449,00

Heerlijk loungen in onze loungesets, of dineren aan een ruime tuinset. Voor iedereen hebben wij meubelen om te relaxen in je tuin. Mooie stoelen voor je balkon, of tuinbanken voor een terras. Met onze steigerhouten tuinmeubelen kan je een perfecte tuin creëren.

Artikelen voor in je tuin.

Buiten maak je het net zo gezellig als binnen met de loungesets en andere meubels van Special Pink.
De tuin neemt een steeds prominentere plaats in in ons leven en daarom willen we buiten ook een sfeervol geheel creëren. Dat doe je met tuinmeubelen, tuindecoratie, sfeerhaarden en buitenverlichting. Kies bijvoorbeeld voor één van onze stijlvolle loungesets en geniet van het leven buiten. Bekijk ons aanbod meteen online, maak een keuze en plaats een bestelling!

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!