Tweepersoonsbedden

Tweepersoonsbedden
block
block
Min: €0 Max: €400

Tweepersoonsbed Geeske

Hoe mooi is dit bed met een huis frame? Minimalistisch, maar toch ook erg gaaf! Dit bijzondere bed wordt echt de eye catcher van je slaapkamer.

€225,00

Tweepersoonsbed Gerdie

Heb je een strakke en moderne slaapkamer? Dan past dit mooie bed daar uitstekend bij! Dit prachtige bed is eenvoudig en zorgt voor een strakke uitstraling.

€199,00

Tweepersoonsbed Glenn

Door de open ruimtes aan de zij- en onderkant van het bed geef je je kamer een frisse, ruimtelijke en rustige sfeer. Met het strakke, maar toch sfeervolle design past dit model in elke slaapkamer!

€249,00

Tweepersoonsbed Greet

Tweepersoonsbed Greet, lekker stoer! De uitvoering met brede randen maakt de uitstraling van het bed een stuk stoerder. Op deze brede rand kan je bijvoorbeeld een leuk accessoire plaatsen.

€375,00

Tweepersoonsbed Gwen

De uitvoering met het schuin aflopende hoofdbord met verstekrand heeft het bed een prachtige en unieke uitstraling. Voor de uitvoering kan je kiezen tussen nieuw hout of gebruikt steigerhout. Het bed op de foto’s is gemaakt van nieuw hout.

€375,00

Tweepersoonsbed Guus

Lekker ontspannen in een steigerhouten bed! Tweepersoonsbed Guus is eenvoudig, strak, modern en stoer. Voor de uitvoering kun je kiezen tussen nieuw hout en gebruikt steigerhout.

€325,00

Vele verschillende 2 persoonsbedden voor een goede nachtrust koop je bij Special Pink. Bij ons vind je bedden in diverse stijlen. Zo bieden wij voor iedere slaapkamer een geschikt bed. Je brengt veel tijd in bed door en daarom is de keuze voor een bed een belangrijke keuze. Niet alleen de keuze van je bed, maar ook de keuze van een goed matras is belangrijk. Laat je daarom goed informeren en adviseren. En neem een kijkje bij onze matrassen

2 persoonsbed kopen
Als je een tweepersoonsbed gaat kopen, is het verstandig eerst te bepalen welke afmeting je wilt. Bedenk ook welke stijl bed je zou willen.

De slaapkamer is een ruimte waar mensen een groot deel of soms wel het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Het is daarom van belang dat je hier in alle rust kunt ontspannen. Goed slapen heeft namelijk veel voordelen en is heel goed voor je gezondheid!

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!