Nachtkastjes

Nachtkastjes
block
block
Min: €0 Max: €150

Nachtkastje Gitte

Achter het deurtje wordt de ruimte in tweeen gedeeld door een middenplank. De afwerking van de buitenrand met een beits of wash zit bij de prijs inbegrepen!

€139,00

Nachtkastje Gert

Deze nachtkastjes hebben een handige deurtje en staat op leuke pootjes.

€89,00

Nachtkastje Gina

Deze nachtkastjes hebben een handige lade met hout op hout geleiding én een deurtje.

€99,00

Nachtkastje Gijs

Deze stevige nachtkastjes zijn een stoer en robuust detail in je slaapkamer. Deze nachtkastjes hebben een handige lade met hout op hout geleiding.

€99,00

Nachtkastje Gido

Deze stevige nachtkastjes zijn een stoer en robuust detail in je slaapkamer. Deze nachtkastjes hebben deurtjes met daarachter legplanken.

€99,00

Nachtkastje Gill

Deze nachtkastjes zijn gemaakt van houten balken, dat is weer eens wat anders dan steigerhout!

€119,00

Nachtkastje Gemma

Deze nachtkastjes beschikken over 2 lades met hout op hout geleiding, waar je genoeg spulletjes in kwijt kunt. De nachtkastjes kunnen worden uitgevoerd in nieuw of gebruikt steigerhout. De nachtkastjes op de foto’s zijn gemaakt van nieuw hout.

€119,00

Nachtkastje Gaby

Deze stevige nachtkastjes zijn een stoer en robuust detail in je slaapkamer. Deze nachtkastjes beschikken over 2 open vakken, die je kunt opleuken met bijvoorbeeld mandjes.

€75,00

Een nachtkastje is bijna onmisbaar! Een glaasje water, een stapel boeken, de wekker, een lampje, je bril. Het nachtkastje naast bed wordt vaak gebruikt als opbergtafel. Al die losse spullen kunnen je kamer een rommelig uiterlijk geven. Dat is jammer, want met een slim gekozen nachtkastje kun je de stijl van je slaapkamer heel gemakkelijk perfectioneren. Veel nachtkastjes gaan de combinatie aan met het bed. Boxsprings bijvoorbeeld: de gestoffeerde kastjes lijken miniversies van de bekleedde onderstellen. Creëer eenheid in je slaapkamer door het materiaal van het nachtkastje met het materiaal van het bed te matchen, steigerhout dus!

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt je gegarandeerde kwaliteit!