Kledingkasten

Kledingkasten
block
block
Min: €0 Max: €950

Kledingkast Adam

Onze steigerhouten kasten zijn bijzonder, met allemaal een eigen karakter. Door de verschillende vormgevingen passen de kasten in elke kamer en door geweldige eigenschappen van het steigerhout kunnen de kasten genoeg gewicht dragen.

€425,00

Kledingkast Arnout

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken in het midden! Aan een kant van de kast heb je een roede en achter het andere deurtje legplanken. De afmetingen van deze kast kun je kiezen bij de opties.

€775,00

Kledingkast Albert

Onze steigerhouten kasten zijn bijzonder, met allemaal een eigen karakter. Door de verschillende vormgevingen passen de kasten in elke kamer en door geweldige eigenschappen van het steigerhout kunnen de kasten genoeg gewicht dragen.

€825,00

Kledingkast Arie

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken aan beide zijden!

€849,00

Kledingkast Arthur

Deze mooie steigerhouten kledingkast is voorzien van twee lades onder de kast en twee legplanken en een roede in de kast.

€475,00

Kledingkast Art

Deze superhandige combinatie van twee kasten met een bureau in het midden komt in alle kinderkamers goed van pas!

€825,00

Kledingkast Arend

Supergave kast die met zijn zwarte deuren extra mooi uit komt!

€525,00

Lockerkast Aaron

Het is niet voor niets een hit, deze stoere lockerkast van steigerhout. Hij geeft de hal, slaap- of kinderkamer karakter zonder teveel op te vallen.

€749,00

Kledingkast Andy

Deze steigerhouten kledingkast is extra groot en zorg voor veel opbergruimte!

€949,00

Ook al veranderen de trends heel snel, toch blijft (steiger)hout een favoriet materiaal voor slaapkamerkasten.
Ben jij iemand die vooral heel functioneel naar kasten kijkt (er moet lekker veel in kunnen) of vind je het juist belangrijk dat het design ervan past bij de inrichting van de kamer waar hij komt staan? Bij ons vind je genoeg kasten waar je uit kunt kiezen. En op beide punten scoren ze erg hoog. Zoals je weet kan een kast heel erg bepalend voor het uiterlijk van een kamer. Daarom bieden we je volop keuze!

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!