Reseller worden


 

Onze producten in jouw winkel

Word vandaag nog officiële Special Pink reseller

Geïnteresseerd in het verkopen van Special Pink meubels?

Super! Lees dan vooral even verder…

Wij bieden leuke, unieke, stoere, en gave meubels van steigerhout aan, gemaakt in eigen werkplaats! Maatwerk? Eigen ontwerp? Geen punt en allemaal kwalitatief goed. De levering/ montage/ en garantie loopt via ons. Dus zorgeloos ondernemen.

Naast meubels kan je binnenkort steeds meer textiel en accessoires bij ons inkopen. Naast onze eigentijdse meubels kan je bij ons ook terecht voor advies en oplossingen op maat.

Verder hebben wij een eigen fotostudio, stylisten, en fotografen: Kortom wij produceren of ontwikkelen jouw meubel, maken de foto’s, leveren en monteren alle bestellingen. Mocht er iets fout gaan dan geven we een garantie. 

Wanneer kom je in aanmerking:

  • Je hebt een fysieke winkel of een leuke web-shop in Nederland of België. (Andere landen op aanvraag)
  • Jouw winkel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heeft een btw-nummer.
  • Jouw winkelformule valt binnen dezelfde genres als onze collecties: woondecoratie & lifestyle, kinderkamers, tuin of woninginrichting en richt zich op het midden of hoge segment.
  • Jouw winkel heeft een website, een zichtbare Facebook-pagina of Instagram-account. Dit om jouw aanvraag om wederverkoper te worden te beoordelen. Zonder dit in te vullen word je afgekeurd.

Heb je als winkelier interesse EN voldoe je aan de bovenstaande punten? Mail ons dan naar info@specialpink.nl Let wel, een aanvraag is nog geen goedkeuring. Wij beoordelen een nieuwe aanvraag heel zorgvuldig. Hierbij letten we op de locatie ten opzichte van onze huidige verkooppunten en kijken we of de doelgroep en het assortiment aansluiten bij die van ons. Dit in het belang van onze particuliere klanten EN onze wederverkopers.

Wij vragen van jou directe betalingen voor leveringen en een beetje geduld… De gemiddelde verwerkingstijd van orders is 2 tot 6 weken binnen Nederland!