Wie is Special Pink?

Een jong, dynamisch bedrijf gevestigd in Uitgeest (Noord-Holland).   

Steigerhout is dé trend van dit moment. Wij maken al een aantal jaar meubels, onder andere leuke kinderbedden, stoere kasten, mooie tafels, en sfeervolle salontafels van voornamelijk steigerhout en zijn nog steeds de goedkoopste!   

Onze specialiteit is steigerhout, maar wij kunnen ook meubels van andere houtsoorten voor u maken, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Voor een indruk van ons brede productaanbod kunt u in ons portfolio op de website kijken. Onze meubels zijn altijd goed geschuurd en netjes afgewerkt. Desgewenst kunnen wij de meubels ook extra schuren, beitsen en schilderen.   

Wij maken al onze meubels van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij u de beste kwaliteit meubels kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij uw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvangt u precies het meubel dat u graag wilt hebben.   

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt u gegarandeerde kwaliteit! Heeft u een product op het oog welke u niet tegenkomt in onze webshop? Stuur ons dan een email en wij bieden u vrijblijvend een scherpe prijs.  

Bekijk ook onze facebookpagina!foto