Maanwieg Charlotte van steigerhout

Dit super gave maanwiegje kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het gebruik van steigerhout geeft het ledikant een robuuste uitstraling die gecombineerd met babyspullen erg mooi staat in een babykamer.

€495,00 Incl. btw


Verwachte levertijd:
15 - 30 werkdagen
+ -
In winkelwagen
 • Informatieplus

 • - Matrasmaat 80 x 40 cm

  Het bedje is erg stevig!
  Voor de figuurtjes kun je kosteloos kiezen uit hartjes of sterretjes, of misschien heb je zelf een leuk idee. 

  Het wiegje op de foto's is gemaakt van nieuw hout.
  Je kan er ook voor kiezen om het wiegje te laten behandelen met beits. (Uiteraard gifvrij)

  LET OP: 
  Op de foto's hebben wij gebruik gemaakt van een extra dik matras die ook wat hoger ligt. Dit hebben wij gedaan omdat dit op de foto's mooier uitkwam. 
  Normaal ligt het matras een stukje lager. 
  Tevens kan je kiezen voor een uitvalrand, dit kan je aangeven bij de opties. 

  De levertijd naar België kan afwijken van de reguliere levertijden.   

  Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. 

  Bezorging in Nederland (m.u.v. de Wadden) : € 50,-
  Bezorging in het Vlaams Gewest in België:       € 95,-

  Een van de eerste levensbehoeften van baby's is natuurlijk slapen. Dat gaat het beste in een comfortabel en veilig babybed. Zo'n bed moet voldoen aan verschillende eisen. Zo moet het helemaal veilig zijn en is het praktisch als het langere tijd gebruikt kan worden, bijvoorbeeld omdat het voorzien is van een bodem die steeds verder naar beneden te zetten is.

  Bij Special Pink vindt je precies het babybed dat voldoet aan al je eisen en wensen!

  Artikelen voor in je babykamer

  Een baby op komst! Wat is er nu leuker dan het uitzoeken en inrichten van de babykamer? Maar waar moet je allemaal op letten bij de keuze voor een kinderkamer?

  De babykamer is meestal niet de grootste slaapkamer van het huis. Vaak hebben ouders te kampen met beperkte ruimte voor de babykamer. Om deze beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je kiezen voor onze praktische en mooie meubels.

  Als we kijken naar wat er minimaal op een babykamer aanwezig moet zijn is dat een commode en een ledikant inclusief goed matras. Daarnaast is een mooie kledingast natuurlijk ook handg!

  Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

  Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!

   

   

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
 • Tagsplus