Stapelbedden

Stapelbedden
block
block
Min: €0 Max: €1500

Driepersoons boomhutbed Sandy

Wat vind je van dit unieke bed! Onze topper boomhutbed Sjors, maar dan in driepersoons variant met 3 vaste bedden!

€1.085,00

Boomhutbed Sjors

Dit prachtige robuuste boomhutbed is de droom van ieder kind! Door de stevigheid kan je kind uitstekend klimmen en ravotten in het bed. Voor de deurjes kun je gratis kiezen voor ruitjes, hartjes, sterretjesof auto's.

€835,00

Boomhutbed basic Sasha

Dit super leuke bed is de versimpelde versie van onze topper, boomhutbed Sjors. De prijs is inclusief standaard extra hoge uitvalrand.

€685,00

Driepersoons stapelbed Sam

Dit robuuste stapelbed is uitgerust met twee vaste bedden en een uitschuifbaar bed of opberglade op wieltjes op de grond. Het leuke detail van luikjes aan de zijkant, geeft het stoere kinderbed een speelse uitstraling.

€675,00

Huisjesbed Susie

Dit prachtige robuuste huisjesbed is de droom van ieder kind! Door de stevigheid kan je kind uitstekend klimmen en ravotten in het bed.

€749,00

Huisjesbed Steffie

Op zoek naar een stapelbed of juist extra speelruimte? Met dit mooite huisjesbed heeft je kind een heel eigen huis om te spelen en te slapen. Het bed maakt van iedere kinderkamer een bijzonder plekje!

€749,00

Stapelbed Sylvie

Dit super originele kinderbed staat heel leuk in een kinderkamer. Overdag de luikjes open en gaan we slapen dan kunnen de luikjes dicht!

€575,00

Zaans huisje Senna

Super leuk stapelbed in de vorm van een Zaans huisje van steigerhout! Het meest unieke stapelbed voor je kinderen staat hier voor je klaar! Het stapelbed is ontworpen om je kinderen een veilig gevoel te geven in hun echte eigen huisje.

€799,00

Kasteelbed Sil

Vol enthausiasme presenteren wij dit prachtige kasteelbed van steigerhout voor stoere ridders en mooie jonkvrouwen! De mazzelaar die mag slapen in dit originele bed waant zich in een heus kasteel!

€575,00

Stapelbed Sanne

Dit stoere stapelbed kan tegen een stootje. Het simpele ontwerp zorgt ervoor de dat ruimte optimaal wordt benut, zodat er in de slaapkamer ruimte over blijft voor kinderen om te spelen.

€349,00

Stapelbed Sieb

Aan het handige bureau aan het voeteneind van het stapelbed, kan uw kind lekker lezen of bijvoorbeeld huiswerk maken. Boven het bureau hangt een kastje waarin spullen opgeborgen kunnen worden.

€499,00

Driepersoons stapelbed Seth

Een schitterend bed voor grote gezinnen, vakantiehuizen en appartementen: 3 volwaardige bedden boven elkaar, van uiterst stevig materiaal. Ook logeetjes zijn geen enkel probleem meer!

€625,00

Driepersoons stapelbed Sterre

Een schitterend bed voor grote gezinnen, vakantiehuizen en appartementen: 3 volwaardige bedden, van uiterst stevig steigerhout. Ook logeetjes zijn geen enkel probleem meer!

€649,00

Stapelbed Senne

Ideale combinatie voor een kleine kamer. Een hoogslaper met een ledikant eronder.

€599,00

Busbed Silvan

Heeft jouw kind er altijd al van gedroom om in een prachtig autobed te slapen? In dit leuke en unieke bus bed van steigerhou slapen ze in hun favoriete auto! Het bed is een echte blikvanger in de kinderkamer.

€899,00

Bij Special Pink vind je de leukste kinderbedden voor een verrassend scherpe prijs. Voor kinderen is de slaapkamer meer dan de plek waar ze slapen. Het is de plek waar ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Hun eigen plekje in een volwassen huis.
Meubelen die wij zelf misschien niet snel zouden kiezen, vinden kinderen juist interessant.
Als ze het kinderbedje ontgroeid zijn, willen ze opvallend vaak verhuizen naar een hoogslaper of stapelbed.
Zelfs als ze de kinderkamer niet hoeven te delen.
Als ouder de uitdaging om alle kinderwensen te vertalen naar een kinderslaapkamer die praktisch, gezellig en opgeruimd is.

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt je gegarandeerde kwaliteit!