Kapstokken

Kapstokken
block
block
Min: €0 Max: €75

Kapstok Fay

Kapstok Fay is erg leuk om thuis op te hangen! Aan de kapstok zitten haken om jassen e.d. op te hangen en heeft vakken, handig voor bijvoorbeeld sjaals of handdoekjes.

€75,00

Kapstok Fabian

Kapstok Faban is gemaakt van steigerhout. Deze moderne kapstok is voorzien van haken en een legplank.

€69,00

Geen zin in rondslingerende jassen? Dan is een kapstok onmisbaar om je hal opgeruimd te houden. Ook handig voor de handdoeken in de badkamer. Of hang er een in de kinderkamer, zodat ook zij hun jas en rugzak netjes kunnen opruimen.

Laat je inspireren door de kinderkamers van Special Pink! Hier vind je kinderkamers in verschillende stijlen, voor jongens, meisjes, baby's, peuters en grotere kinderen.In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Jorg steigerhout, zomerzoen, saartje prum, kinderbed, steigerhouten kinderbed, eenpersoonsbed van steigerhout

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!