Hoogslapers

Hoogslapers
block
block
Min: €0 Max: €900

Hoogslaper met speelhut Sebas

Onze steigerhouten hoogslapers zijn ontworpen om de kinderkamer op een leuke manier te pimpen. Deze leuke hoogslaper met speelhut is leuk voor ieder kind! In het kastje kun je leuk je speelgoed uitstallen.

€475,00

Hoogslaper met speelhut Sebastiaan

hoogslaper met speelhut Sebastiaan is een heel erg leuk resultaat van de samenwerking tussen de klant en Special Pink. Geïnspireerd op hoogslaper met speelhut Sebas, is dit bed een voorbeeld van de vele mogelijkheden!

€525,00

Halfhoogslaper Sjoerd

Niet hoog en niet laag! Met dit bed zit je er precies tussenin. Deze halfhoogslaper heeft een leuk trappetje om het bed in te stappen, welke je als het trappetje niet nodig is gemakkelijk onder het bed kunt schuiven.

€525,00

Hoogslaper Sabine

Top idee voor op een wat kleinere slaapkamer. Lekker slapen boven en onder een eigen plekje om te zitten (met vrienden) en zelfs handig om huiswerk aan te maken. Als een vriendje wil blijven slapen verander je het tafeltje eenvoudig in een bed.

€575,00

Hoogslaper Simon

Deze unieke hoogslaper met bureau, matraslade en grote opberglade, allen uitschuifbaar, is een echte ruimtewinner.

€859,00

Hoogslaper Sjaak

Een voordeel van een hoogslaper is dat er onder het bed ruimte over blijft voor een mooi bureau. Zoals bij deze hoogslaper.

€425,00

Hoogslaper Sietze

Een mooie combi van steigerhout en steigerbuis. Boven slapen en ruimte om bijvoorbeeld lekker te spelen.

€425,00

Hoogslaper Simone

Een hoogslaper waarbij de ruimte onder het bed op een wel heel inventieve wijze is ingevuld. Slapen doe je boven. Je bed bereik je via een stevige trap en eenmaal in bed zorgt de open uitvalbeveiliging ervoor dat je niet zomaar uit je bed kunt rollen...

€799,00

Bij Special Pink vind je de leukste kinderbedden voor een verrassend scherpe prijs. Voor kinderen is de slaapkamer meer dan de plek waar ze slapen. Het is de plek waar ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Hun eigen plekje in een volwassen huis.
Meubelen die wij zelf misschien niet snel zouden kiezen, vinden kinderen juist interessant.
Als ze het kinderbedje ontgroeid zijn, willen ze opvallend vaak verhuizen naar een hoogslaper of stapelbed.
Zelfs als ze de kinderkamer niet hoeven te delen.
Als ouder de uitdaging om alle kinderwensen te vertalen naar een kinderslaapkamer die praktisch, gezellig en opgeruimd is.

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt je gegarandeerde kwaliteit!