Eenpersoonsbedden

Eenpersoonsbedden
block
block
Min: €0 Max: €750

Peuterbed Skyler

Lief en stoer tegelijk! Verkrijgbaar in peuterformaat maar ook in standaard eenpersoonsmaat!

€299,00

Jeepbed Scott

Maak bedtijd perfect met jeep bed Scott! Je kinderen zullen niet kunnen wachten om naar bed te gaan en gaan in dit bed op vele avonturen.

€749,00

Eenpersoonsbed Sophie

Dit mooie steigerhouten bed met lieflijke uitstraling heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Zowel het hoofd- als voeteneind én de zijkanten zijn gemaakt met golvende boogjes.

€349,00

Eenpersoonsbed Saartje

Dit mooie steigerhouten bed met lieflijke uitstraling heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Zowel het hoofd- als voeteneind zijn gemaakt met golvende boogjes en een hartje.

€299,00

Eenpersoonsbed Stef

Dit mooie steigerhouten bed in de vorm van een bank met brede rand heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen.

€325,00

Eenpersoonsbed Steve

Dit mooie steigerhouten bed met een mooie, brede rand heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen.

€299,00

Eenpersoonsbed Sarah

Lief en stoer tegelijk, dat is éénpersoonsbed Sarah! Met de ronde vormen is dit bed de droom van elk meisje, en natuurlijk heeft het ook vele mogelijkheden.

€299,00

Eenpersoonsbed Stefan

Dit gave bed is zowel geschikt voor jongens als meisjes, je kan kiezen voor sterretjes of hartjes! Kies voor 2 lades en creëer een hoop opberg ruimte, of ga voor 1 lade en maak een extra slaapplek!

€325,00

Eenpersoonsbed Sander

Een robuust eenpersoonsbed in de vorm van een bank met genoeg mogelijkheden. Kies voor 2 lades en creëer een hoop opberg ruimte, of ga voor 1 lade en maak een extra slaapplek!

€249,00

Eenpersoonsbed Stan

Dit mooie steigerhouten bed heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Kies voor 2 lades en creëer een hoop opberg ruimte, of ga voor 1 lade en maak een extra slaapplek!

€175,00

Eenpersoonsbed Sukke

Dit mooie maar toch eenvoudige steigerhouten bed heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Kies voor 2 lades en creëer een hoop opberg ruimte, of ga voor 1 lade en maak een extra slaapplek! Handig voor als er vriendjes of vriendinn...

€249,00

Eenpersoonsbed Stijn

Dit mooie steigerhouten bed met leuk voeteneinde heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen. Kies voor 2 lades en creëer een hoop opberg ruimte, of ga voor 1 lade en maak een extra slaapplek! Handig voor als er iemand blijft slapen.

€249,00

Eenpersoonsbed Sven

Dit mooie maar toch eenvoudige steigerhouten bed heeft alles wat je kind nodig heeft om heerlijk te slapen.

€199,00

Welkom bij ons assortiment eenpersoonsbedden in veel verschillende stijlen!
In onze bedden kom je die acht uren 's nachts comfortabel door, zodat je weer fris en ontspannen wakker wordt en klaar bent voor een nieuwe dag.
Veel van onze eenpersoonsbedden kun je uitbreiden met slimme, handige extra's zoals ingebouwde opberglades voor kussens, lakens of dekbedden.
Je kan de ruimte onder het bed ook gebruiken voor praktische dekenlades of een matras.

De slaapkamer is een ruimte waar mensen een groot deel of soms wel het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Het is daarom van belang dat je hier in alle rust kunt ontspannen. Goed slapen heeft namelijk veel voordelen en is heel goed voor je gezondheid!

Artikelen voor in je slaapkamer

Om goed te kunnen ontspannen is het van belang dat je je slaapkamer zo inricht dat er een ontspannen omgeving ontstaat. Special Pink heeft een ruim assortiment aan artikelen voor in je slaapkamer. In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!