Dierenkoppen

Dierenkoppen
block
block
Min: €0 Max: €50

Dierenkop paard

Maak er een vrolijke beestenboel van met dit paard! Dit schattige paardje staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop varken

Maak er een vrolijke beestenboel van met dit varken! Dit schattige varkentje staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop Olifant

Maak er een vrolijke beestenboel van met deze olifant! Deze lieve kop staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop Eland

Maak er een vrolijke beestenboel van met deze eland! Deze lieve kop staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

De trend op het gebied van interieur op dit moment? Dierenkoppen aan de muur.

Een dierenkop aan de muur is een ware hype aan het worden op interieurgebied. Op Pinterest zien we de mooiste plaatjes voorbij komen van grote geweien en koppen van verschillende dieren aan de muur.
Heb je nog een kale plek op de muur? Kijk dan snel verder!
Er is keuze uit 4 verschillende dierenkoppen.

Misschien houd je niet zo van het idee dat er een echt dood dier aan de muur hangt, maar je kunt deze trend gelukkig prima volgen door te kiezen voor een dierenkop van steigerout!
Op Pinterest vind je creatieve manieren om deze trend te verwerken in je huiskamer, wees creatief! 


Laat je inspireren door de kinderkamers van Special Pink! Hier vind je kinderkamers in verschillende stijlen, voor jongens, meisjes, baby's, peuters en grotere kinderen.In onze webshop kun je terecht voor de volgende meubels en andere artikelen:

-       Bedden
-       Nachtkastjes
-       Kledingkasten
-       Matrassen en lattenbodems
-       Slaapkameraccessoires

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!