Steigerbuis tafels

Steigerbuis tafels
block
block
Min: €0 Max: €500

Eettafel Harry

Hoe gaaf is deze tafel? Een stoer en robuust uiterlijk die tegelijkertijd ook een landelijke sfeer brengt. De steigerbuizen geven weer een industrieel tintje aan het geheel. Hierdoor is deze steigerbuis tafel een aanwinst voor iedere eetkamer.

€339,00

Eettafel Hans

Deze tafel heeft met zijn steigerhouten tafelblad in combinatie met de steigerbuizen een mooie industriële look. Ook goed te combineren met een bijpassend bankje.

€469,00

Eettafel Henk

Prachtige eettafel met deluxe steigerbuizen onderstel en mooi blad van steigerhout. Deze tafel heeft met zijn steigerhouten tafelblad in combinatie met de steigerbuizen een mooie industriële look. Ook goed te combineren met een bijpassend bankje.

€369,00

Eettafel Hendrik

Prachtige eettafel met deluxe steigerbuizen onderstel en mooi blad robuuste, extra dikke balken van ca. 6 cm dik steigerhout.

€419,00

De eettafel: dat is waar het in huis allemaal gebeurt. Een gezellig etentje met vrienden of een goed gesprek met een van de kids bij een kopje thee. De eettafel is the heart of your home! Wij hebben ze in alle soorten en maten: robuuste of juist strak.

Artikelen voor in je eetkamer.

Bij het inrichten van je huis zoek je vaak meubels die goed bij elkaar passen. Je meubels hebben een bepaalde stijl, een stijl die bij jou past. Vooral de woonkamer is van belang, dit is de ruimte waar je zelf graag bent maar ook je bezoek ontvangt. Maar sluit ook zeker de eetkamer niet uit, dus een bijpassende eettafel en bijvoorbeeld een bankje uitzoeken is een hele opgave. Niet als je bij Special Pink shopt! Hier is het mogelijk om een hele eetkamerset in één keer aan te schaffen. Zo vind je altijd een perfecte combinatie met een bij elkaar passende tafel, een bankje en een buffetkast.

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!