Buffetkasten

Buffetkasten
block
block
Min: €0 Max: €450

Buffetkast Anton

Buffetkast Anton is een halfopen en multifunctionele kast dankzij de twee open vakken. Vul deze op met wat leuke blikvangers en berg bijvoorbeeld afstandsbedieningen, cd's of glazen op achter de twee deuren.

€399,00

Buffetkast Alissa

Buffetkast Alissa is een ideale kast om je eetkamer op orde te houden. Al je borden en glazen passen goed georganiseerd in deze ruime vierdeurskast. Maak je huis tot iets speciaals met deze buffetkast, uitgevoerd in steigerhout.

€449,00

Buffetkast Annie

Buffetkast van steigerhout Annie is een stijlvolle buffetkast met een landelijke, stoere uitstraling. De kast is een echte aanwinst voor je interieur.

€399,00

Een buffetkast is dé eyecatcher in elke keuken of zelfs woonkamer. Deze kasten zijn geliefd omdat ze een dubbele functie hebben. Je kunt je rommel kwijt achter de dichte deurtjes maar je mooiste servies of andere leuke woonaccessoires die gezien mogen worden kun je uitstallen achter het glas of in het open gedeelte.

Artikelen voor in de woonkamer.  

Je woonkamer inrichten is niet alleen leuk, maar ook ontzettend belangrijk! Hier breng je namelijk misschien wel de meeste tijd door. Dat moet natuurlijk voelen als een warm thuis. Hoe pak je dat aan? Wij hebben een een aantal handige tips:

  • Meet eerst de ruimte van je woonkamer op. Je wil immers geen plaats tekort komen
  • Bepaal vervolgens je gewenste woonstijl en kies het grotere meubilair wat daarbij past. Let op: ook de kleur van de muren is sfeerbepalend voor het interieur. 
  • Doe vooral veel inspiratie op! Dat kan heel gemakkelijk in onze webshop. Hier vind je namelijk alle spullen voor je interieur .

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd. 
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!

alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben.  

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!