Stage lopen bij Special Pink.

Stage lopen bij Special Pink.

Bij Special Pink kan je ook stage lopen, zowel op kantoor als in de werkplaats.

Wat veel mensen niet weten is dat wij ook stageplekken aanbieden aan leerlingen. Een mooie gelegenheid om daar hier wat over te vertellen. Zoals veel mensen weleens gehoord of in een krant gelezen hebben is er een groot tekort aan vakmensen. Ook wij van Special Pink hebben hiermee te maken. We waren dan ook blij met de groei van ons bedrijf een grotere werkplaats en veel meer werk om te verdelen. Onze reden om stageplekken aan te bieden is om het aantal vakmensen te vergroten en wellicht alvast nieuw personeel te werven, daarnaast is het natuurlijk ook de bedoeling dat door samen te werken een aantal werkzaamheden verlicht word waardoor er meer tijd over is voor het goed produceren van uw meubels, ontwikkeling, mooie foto’s maken, en normale werktijden.

 

Op dit moment hebben wij vier stagiaires, Luuk, Sam, Maximilian, en Jalisha . Ze komen van het HMC Amsterdam en het Horizon College te Heerhugowaard en lopen 10 weken stage.  Het leuke van ons product is dat je op verschillende niveaus kan instappen en iedere stagiaire in zijn of haar eigen tempo kan groeien.  Afgelopen maandag was de eerste stage dag voor deze ploeg en zijn ze begonnen met het maken/decouperen van broodplanken. Dit ging zo snel met deze gemotiveerde ploeg dat we ook direct begonnen zijn met het maken van wandkastjes.

 

Door met Stagelopers samen te werken ontwikkelen wij als bedrijf ook telkens nieuwe technieken, krijgen we van meerdere mensen ideeën te horen, stimuleren we de groei in vakmensen en maken we samen meer werk, waardoor beter betaalbaar.

 

Dus mocht je iemand kennen die een vakopleiding meubel bewerken volgt? Laat het hun weten dat wij door het hele jaar gnomen vier stageplekken hebben waar echt wat geleerd kan worden en de kans op een baantje na afronding van de opleiding mogelijk is.

 

Groetjes de Special Pink Werkplaats,

 

Reacties

 1. Henk Brouwer Henk Brouwer

  ook ik zit al enkele weken op mijn bestelling te wachten, ik schrik van bovenstaande mede gedupeerden. ook ik ontving in eerste instantie steeds netjes reactie op mijn mailtjes maar opeens was het afgelopen. Geld kwijt en niets geleverd :-(

 2. Sander Verweij Sander Verweij

  Ook wij wachten op de reeds BETAALDE lattenbodem en de kussens die zijn besteld. Geen enkele reactie wanneer iets komt. Ik heb het eerst een paar keer via de email geprobeerd in de hoop dat Special Pink netjes gaat communiceren, echter dat gebeurd dus niet, dan nu maar in het openbaar!
  Het bed is afgelopen zaterdag geleverd, dat is prima verlopen, echter nu is er geen enkele reactie meer, dit terwijl er door de monteur is beloofd dat de lattenbodem maandag al verstuurd zou worden en tevens dat we gebeld zouden worden.

 3. Mies Rogmans Mies Rogmans

  Wat is hier in godsnaam aan de hand?? Na een heel vriendelijke correspondentie en allerlei afspraken en beloftes heb ik 800 euro overgemaakt!! Allemaal spaargeld, komende van opa's en oma's.. en nu hoor ik helemaal niets meer!! Kunnen jullie me alsjeblieft laten weten wat er aan de hand is? Dit is echt heel zuur..

 4. phaedra werkhoven phaedra werkhoven

  Ha, fijn te lezen dat er nog meer slachtoffers zijn. Ik wacht ook al een maand op een lattenbodem en 410 euro die zou worden teruggestort vanwege niet geleverde matrassen. Radar inschakelen lijkt me geen slecht plan inderdaad.

 5. marja wols marja wols

  Gaat er maar niet van uit dat het geleverd wordt. Wij wachten op 2 lattenbodems en matras. Moet naar Spanje.Transport is al weg. Heel slecht!! Het beste is Radar in te schakelen. Nemen geen telefoon op en reageren niet op mail.Schandalig. Lijkt zo leuk maar waardeloos. Geld betaald voor transport. 4 dagen thuis gebleven want stel.....

 6. ALEXANDER OTTEN ALEXANDER OTTEN

  Hoi Erik, Wat fijn dat de hoogslaper deze week nog geleverd gaat worden! Mijn dochter Liv hoeft dan gelukkig niet lang op een matras op de grond te slapen. Je gaf als opties vandaag vrijdag of morgen zaterdag. Wij kozen vrijdag vandaag 21 april waarop jij aangaf dat het dan waarschijnlijk 18u wordt. Dat vonden wij goed maar we hebben daarna niets meer van je gehoord (geen bevestiging). Helaas is het daarom voor ons nog niet helemaal duidelijk wanneer de levering exact gaat plaatsvinden. Het enige dat we jou nu vragen is om ons te laten weten of dat lukt vandaag om 18u en indien niet wanneer wel. Bij voorbaat dank voor je reactie!
  MvGr, Alexander

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden