Nieuwe Site!

Nieuwe Site!

Dit is onze eerste blog op de geheel vernieuwde website van Special Pink. We schrijven over onze nieuwe site, doelen, resultaten, en nieuwe producten. We proberen hiermee onze klanten en volgers te voorzien van leuke relevante informatie.

Nieuwe website! 

Een nieuwe website, nieuwe content en veel vragen:

 

Waar gaan we heen? Wat gaan we doen? En hoe doen we dat? Dit zijn vragen die we ons afvragen, maar die ook vaak door onze collega’s, stagiaires, klanten en leveranciers gevraagd worden. Vroeger (als in; een paar jaar geleden) wisten we dit niet, maar nu staan we sterk in onze schoenen met een eigen kantoor, een moderne timmerwerkplaats, eigen bezorgdienst, een eigen fotostudio, diverse websites, leuke collega’s  en meedenkende betrouwbare leveranciers verder weten we dat wel..

 

Wij willen niet de grootste steigerhout leverancier van Nederland worden, maar leuke dingen maken, kwaliteit leveren, het persoonlijk contact met onze klanten behouden en verder ontwikkelen. Ook willen we vernieuwend zijn en alles in eigen beheer houden van A tot Z, soms is dit duurder dan uitbesteden maar dat hebben we graag over om onze klanten niet over meerdere schijven te hoeven benaderen.

 

Komende jaar (2016) gaan we ons focussen op een eigen winkel, vol met meubels en accessoires. Het is de bedoeling dat we een makkelijk te bereiken locatie vinden in Alkmaar, Zaanstad, Uitgeest, of  Haarlem, waar we in huiselijke sfeer een aantal van onze producten kunnen laten zien.  We gaan op zoek naar een nieuwe collega die in deze winkel alle vragen kan beantwoorden, (styling) advies kan geven en je bestelling netjes kan verwerken.  Ook denken we erover om de dagen waarop we bereikbaar zijn te verplaatsen naar  bijvoorbeeld woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. 

 

Verder gaan we opzoek naar accessoires om te combineren met onze meubels, denk hierbij aan: dekbedden, overtreksets, wandposters, badkamer artikelen, muurstickers,  etc.  De bedoeling is om hierin te vernieuwen, onderscheidend te zijn met kernwoorden uniek, bijzonder, en nieuw! Om dit te bereiken zullen we steeds vaker de mening van onze klanten gaan vragen, want ook jij bent belangrijk. Uiteindelijk willen wij verkopen wat onze klant wil kopen. Dit onder onze eigen voorwaarde (dat wij het ook leuk vinden natuurlijk ) Om dit te realiseren denken we na over een aparte pagina, misschien een blogpagina waar we dichtbij onze klanten staan, en jullie dicht bij ons.

 

De producten die we maken, moeten van hoge kwaliteit zijn, Wij willen geen klachten en alleen maar tevreden klanten. Natuurlijk zijn we wel verbonden aan sommige bijwerkingen van steigerhout waar we niet omheen kunnen zoals: Het werken van hout! Dit hebben wij niet in de hand en komt vaak door tempratuur verschillen, ook kan het zijn dat het ene huis of werkplek vochtiger is dan de andere.  Om dit zo veel mogelijk goed te doen kopen we gedroogd hout in, niet uit een oven zoals sommige andere nieuwe houtsoorten, maar wind gedroogd onder een overkapping. Hierdoor kan de wind door alle opgelatte stapels planken heen waaien, dit is als sinds de oudheid de beste en snelste manier om hout te drogen. Ook een beetje hars wat uit een plank lekt kunnen wij helaas niets aan veranderen, als we in de werkplaats hars zien dan verwijderen we direct de plank of een deel ervan, echter door klimaat verschillen in de werkplaats, huizen, en of werkplek kan door een hogere tempratuur, zomer, zon, kachel het hout gaan lekken door een nieuw scheur in het hout. Het hars kan je verwijderen door het weg te schrapen, daarna op te schuren of eventueel van je handen krijgen met wat thinner.

 

Nieuwe producten willen we blijven maken, zelf bedacht maar ook vaak door jullie, onze klanten. We staan soms echt te kijken van de creativiteit en lef van sommige klanten om hun eigen idee door te voeren. Dit gaat dan niet om bijvoorbeeld een grotere of kleinere matrasmaat maar om de nieuwe ideeën: zelf bedachte tv meubels, hele achterwanden van steigerhout, unieke kinderbedden, en nog vele andere meubels. Natuurlijk  blijven we klassiekers zoals boomhut bed Sjors produceren en aanpassen, door de jaren heen heeft Sjors een lade, boekenkast , dicht dak,  extra openingen, meerdere kleuren, en er is nu zelf een driepersoons variant: Driepersoons boomhutbed Sandy. Ook hebben we nieuwe populaire producten morgen toevoegen aan onze nieuwe website denk hierbij aan kinderkeuken Nina van steigerhout, momsinspiration schreef er een leuke blog over! Dit zijn leuke projecten waar we als team goed over nagedacht hebben.  Ook  Tent/Tipi bed Sammie is een nieuwe topper! Zeer goed ontvangen door jullie, leuke reacties en een geweldig bed om een thema kamer te maken. Over thema gesproken mag het gloednieuw jeep bed Scott niet ontbreken, Top foto’s gemaakt door onze stylist Esmeeidee, Echt voor stoere jongens en meisjes die in hun dromen op safari willen.

 

Het zal waarschijnlijk niet onopgemerkt zijn maar we hebben een enorme Facebook achterban. Veel doen mee om 1 van de leuke prijzen te winnen maar zeker zijn ze ook positief over nieuwe producten, negatief over punten die beter moeten, en goed in hun mening geven. We willen samen met onze volgers, klanten, en geïnteresseerde gaan samenwerken om te groeien in nieuwe producten, gave ideeën, accessoires en verbeteringen.
 

Dit was onze eerste blog op de nieuwe website van Special Pink. Natuurlijk kunnen er dingen beter, of zijn er onderwerpen die jullie graag besproken willen hebben,  voel je vrij om suggesties te opperen, foto’s te sturen of  misschien mee te schrijven.

 

Fijne Sinterklaas Zaterdag 5 December en alvast een prettig weekend!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden