Kijkje in de Keuken

Kijkje in de Keuken

Annette van MOMspiration schreef een blog over speelkeuken Nina, inclusief leuk filmpje met dochters Jools en Pippa!

Blog van MOMspiration:

Can’t you see that it’s just raining? There ain’t no need to go outside…

Alhoewel we heus niet van suiker zijn, is sinds de komst van ons allernieuwste eye catcher binnen spelen wel heul heul heul erg leuk. Tijdens druilerige dagen is er dan ook echt geen need to go outside!

Nieuwsgierig waar dit over gaat?!? Kijk gauw het filmpje en ontdek waar Special Pink ons zo blij mee heeft gemaakt.

Kom maar kijken in mijn……..

En niet alleen zijn de kids helemaal heppiedepeppie met deze schitterende speelkeuken, ook wij als ouders zijn helemaal in de wolken! Ons nieuwe meubelstuk past zo goed bij het interieur dat we voor het eerst oprecht blij zijn met een ‘kindermeubelstuk’ in de woonkamer. Meestal staat een speelhoek gelijk aan een soort kleurenexplosie dat niet te combineren is met de rest van je ‘grote-mensen-meubels’, maar het kan dus ook anders!

 Je kunt ook zelfs nog kiezen of je voor gebruikt steigerhout of  nieuw hout kiest, voor ruitjes, sterretjes of hartjes en je kunt er een extra afwerking aan toevoegen (blanke/donkere beits, grey/white/black wash).

Bon Appétit!

Onze grote dank gaat natuurlijk uit naar de kanjers van Special Pink, maar ook willen we heel graag By Bloom noemen (de gave kookkaartjes) en Meijer Het Woonhuis Nieuw Vennep waar ik helemaal los ging tijdens de jacht op accessoires voor het speelkeukentje.

© MOMspiration's Annette 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden