EYECATCHER IN HUIS: SPEELTAFEL VAN SPECIAL PINK

EYECATCHER IN HUIS: SPEELTAFEL VAN SPECIAL PINK

Shirley Visser van de blogs Styleguide en Mommyhood heeft van ons speeltafel Noah ontvangen. Ze schreef een leuke blog erover.

Shirley van Mommyhood heeft speeltafel Noah voor haar zoontje Skyler. 
Ze schreef deze blog erover:

Een tijdje geleden vertelde ik jullie over een nieuw bed voor Skyler. Ik was gemaild door Special Pink, een webshop met allemaal prachtige meubelen van steigerhout, en zou van hen een fantastisch bed cadeau krijgen. In eerste instantie waren we daar mee akkoord, maar uiteindelijk twijfelde ik toch enorm. Skyler slaapt eindelijk een beetje oké en het idee dat hij direct naar een eenpersoonsbed zou moeten zat me niet helemaal lekker. Hij ligt nu nog in een dicht ledikant en de overstap is dan toch wel erg groot. Raymond en ik vonden het daarom niet verstandig om dit bed te ontvangen. Skyler ligt momenteel dus nog steeds lekker in zijn ledikantje te slapen en over een tijd halen we de zijkant eruit voor een eerste volgende stap. Dat bed komt dus vanzelf wel. Maar! Ik mocht uiteindelijk iets anders moois ontvangen en dat ga ik jullie vandaag laten zien.

In ons huis hebben we een lange muur in een prachtige mintgroene kleur geverfd. De meubels staan allemaal op z’n plek maar er bleef een heel kaal stuk in de woonkamer. Daar stond een speelgoedkist en een keukentje van Ikea voor Skyler, maar alsnog was dit niet ruimtevullend. Van Special Pink kregen we een gewéldige speeltafel bezorgd; een tafel, twee stoeltjes, een opbergbak en een krijtbord dat samen als eyecatcher zorgt in de kamer. Vanmorgen kwam hij binnen en ik kon het niet laten om hem direct te fotograferen voor jullie. Want wat zijn we hier ontzettend blij mee! In de hoek willen we nog een mooie plant en een vlinderstoel. Voor de rest is het hele plaatje compleet. Het is een heel mooi geheel geworden. De speelgoedkist gaat naar Skylers kamertje en voor de keuken verzinnen we een ander plekje. Deze tafel schreeuwde om dit plekje tegen de muur! 

Skyler is nu al blij met zijn eigen stoel en tafeltje. Hij nam direct plaats met zijn crackertje en beker drinken om Tractor Tom te kijken. Het is een mooi item waar hij hopelijk heel wat uurtjes kan gaan spelen. Knutselen, tekenen, met auto’s rijden. Ja, hier zijn we heel erg blij mee. Dankjewel Special Pink!

© Mommyhood's Shirley Visser 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden