EEN NIEUWE SPEELTAFEL VOOR ISABEAU & MATZ

  • Geplaatst op
  • 1
EEN NIEUWE SPEELTAFEL VOOR ISABEAU & MATZ

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie nieuwe steigerhouten speeltafel voor Isabeau en Matz. We hadden al een kleine speeltafel welke prima was voor Isabeau alleen en waar ze ook graag aan speelde, maar nu Matz wat groter is en ook meespeelt, wilde ik graag een wat groter exemplaar waar ze fijn met zijn tweetjes aan kunnen spelen!

Marieke van Pure-Happiness schreef deze leuke blog over speeltafel Noah!

Al een tijdje was ik op zoek naar een mooie nieuwe steigerhouten speeltafel voor Isabeau en Matz. We hadden al een kleine speeltafel welke prima was voor Isabeau alleen en waar ze ook graag aan speelde, maar nu Matz wat groter is en ook meespeelt, wilde ik graag een wat groter exemplaar waar ze fijn met zijn tweetjes aan kunnen spelen!
Op Facebook zag ik al vaker prachtig steigerhouten meubels, kindermeubels (bijv. kinderkeukentjes en toffe bedden) en tuinmeubels voorbij komen van Special Pink en zo zag ik ook speeltafel Noah voorbij komen.
Wauw, deze was precies wat ik zocht en ook Marc was het helemaal met me eens en besloten we deze te bestellen! Speeltafel Noah bestaat uit een tafel, een krijtbord, 2 kuipstoeltjes en een grote bak met wieltjes.

Tijdens het bestellen had ik de keuze uit gebruikt steigerhout en nieuw steigerhout. Ik ging voor het gebruikte steigerhout. Ik vind het gebruikte steigerhout net wat meer sfeer geven dankzij het robuuste karakter dan nieuw hout! Ook kon ik nog kiezen wat voor figuurtjes we in de stoeltjes wilden, ik kon kiezen uit ruitjes, sterretjes en hartjes! Isabeau mocht kiezen en wilde (uiteraard) graag de hartjes.

2 weken later was het dan zover, de speeltafel werd bezorgd door Special Pink!. Wow, een prachtige speeltafel van een degelijk steigerhout en zeker een eyecatcher in huis!
De kinderen lagen al in bed en de volgende ochtend toen ze wakker werden stormden ze gelijk op de speeltafel af! De losse bak werd meteen volgegooid met Duplo en sindsdien wordt er dagelijks heel veel op gespeeld, geknutseld en gegeten, alleen, samen en met vriendjes en vriendinnetjes.

Het krijtbord heeft een standaardmaat welke perfect overeenkomt met de maat van het tafeltje, alleen was dit qua hoogte toch net te hoog voor onder ons raam (verkeerd ingeschat, oeps). Ik stuurde Special Pink een berichtje met de vraag of ik het krijtbord misschien nog mocht ruilen en binnen 1 week had ik een op maat gemaakt nieuw krijtbord in huis! Topservice!

Bij Special Pink is dus héél veel meer mogelijk en kan je ook je eigen wensen en maten doorgeven!

imageimage13466181_1097164933707748_9115660873556948607_nimage13537792_1097167390374169_4878608424239823471_nOok kreeg ik bij het nieuwe krijtbord zelfs nog een leuke snijplank meegeleverd, super leuk!

image
Serieus, als jullie de foto hierboven zien wat denken jullie dan wat dit zijn? Inderdaad dat dacht ik ook, stelten! Ik had zelfs al samen met Isabeau geoefend om erop te lopen (uiteraard lukte dit niet). Ik stuurde nog even een berichtje om ze te bedanken voor de leuke snijplank en de stelten, blijken het steunen te zijn om het krijtbord te monteren aan de tafel, haha!

image

Dit artikeltje is niet gesponsord! Ik vind de producten van Special Pink prachtig en de service top, vandaar dat ik deze webshop graag met jullie deel.

Ik mag wel een kortingscode aan jullie weggeven weke de gehele maand juli geldig is, zodat jullie de speeltafel met 10% korting kunnen shoppen. Vul bij de bestelling dan de volgende kortingscode in; purehappiness

© Pure-Happiness, Marieke Klein

Reacties

  1. Miranda van Aartsen Miranda van Aartsen

    ik geloof dat uw foto wordt misbruikt door een clickbait site https://www.facebook.com/PrijzenMagazijn/photos/a.410088085989280.1073741828.410084555989633/415506905447398/?type=3&theater

    Mvg Miranda

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden