Kapstokken

Kapstokken
block
block
Min: €0 Max: €75

Kapstok Fay

Kapstok Fay is erg leuk om thuis op te hangen! Aan de kapstok zitten haken om jassen e.d. op te hangen en heeft vakken, handig voor bijvoorbeeld sjaals of handdoekjes.

€75,00

Kapstok Fabian

Kapstok Faban is gemaakt van steigerhout. Deze moderne kapstok is voorzien van haken en een legplank.

€69,00
Geen zin in rondslingerende jassen? Dan is een kapstok onmisbaar om je hal opgeruimd te houden. Ook handig voor de handdoeken in de badkamer. Of hang er een in de kinderkamer, zodat ook zij hun jas en rugzak netjes kunnen opruimen.

Artikelen voor in je badkamer.

Badkamermeubels zijn meubels die een combinatie zijn van een wastafel, spiegel, verlichting en kast(-en). Het complete karakter maken van badkamermeubels ideale meubelstukken. Ze zijn dan ook zeer geliefd en in talloze huizen zijn de meubels te vinden. Doordat niet elke badkamer gelijk is, zijn er heel veel verschillende afmetingen verkrijgbaar van deze meubelsoort. Hoe groot of klein je badkamermeubel ook moet zijn, wij hebben een uitgebreid aanbod voor je. Daardoor vind je vast en zeker de ideale match tussen onze badkamermeubels. Ook op het gebied van design is er heel veel keuze. Veel plezier met het uitzoeken!

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!