Wiegjes en ledikantjes

Wiegjes en ledikantjes
block
block
Min: €0 Max: €700

Ledikant Claire met commode

Ledikant Claire is een prachtig ledikant en commode in één. Het is ideaal als je niet de ruimte hebt voor een losse ledikant en commode, of als je ruimte in de babykamer wilt besparen. Met dit meubelstuk heb je alles in één: een bed, opbergruimte én ...

€695,00

Co-sleeper Celine

Het aanschuifbedje (ook wel co-sleeper) Celine kan zowel als zelfstandige wieg als als aanschuifbedje worden gebruikt! Samen veilig slapen is mogelijk door de zijkant weg te halen,

€299,00

Maanwieg Charlotte

Dit super gave maanwiegje kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het gebruik van steigerhout geeft het ledikant een robuuste uitstraling die gecombineerd met babyspullen erg mooi staat in een babykamer.

€495,00

Ledikant Carlo

Alleen het beste voor je baby! Dit mooie ledikant kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het gebruik van steigerhout geeft het ledikant een robuuste uitstraling die gecombineerd met babyspullen erg mooi staat in de babykamer

€299,00

Ledikant Clara

Alleen het beste voor je baby! Dit mooie ledikant kan uitgevoerd worden in zowel nieuw als gebruikt steigerhout. Het gebruik van steigerhout geeft het ledikant een robuuste uitstraling die gecombineerd met babyspullen erg mooi staat in de babykamer

€375,00

Een van de eerste levensbehoeften van baby's is natuurlijk slapen. Dat gaat het beste in een comfortabel en veilig babybed. Zo'n bed moet voldoen aan verschillende eisen. Zo moet het helemaal veilig zijn en is het praktisch als het langere tijd gebruikt kan worden, bijvoorbeeld omdat het voorzien is van een bodem die steeds verder naar beneden te zetten is.

Bij Special Pink vindt je precies het babybed dat voldoet aan al je eisen en wensen!

Artikelen voor in je babykamer

Een baby op komst! Wat is er nu leuker dan het uitzoeken en inrichten van de babykamer? Maar waar moet je allemaal op letten bij de keuze voor een kinderkamer?

De babykamer is meestal niet de grootste slaapkamer van het huis. Vaak hebben ouders te kampen met beperkte ruimte voor de babykamer. Om deze beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je kiezen voor onze praktische en mooie meubels.

Als we kijken naar wat er minimaal op een babykamer aanwezig moet zijn is dat een commode en een ledikant inclusief goed matras. Daarnaast is een mooie kledingast natuurlijk ook handg!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!