Kledingkasten

Kledingkasten
block
block
Min: €0 Max: €850

Kledingkast Adam

Onze steigerhouten kasten zijn bijzonder, met allemaal een eigen karakter. Door de verschillende vormgevingen passen de kasten in elke kamer en door geweldige eigenschappen van het steigerhout kunnen de kasten genoeg gewicht dragen.

€425,00

Kledingkast Arnout

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken in het midden! Aan een kant van de kast heb je een roede en achter het andere deurtje legplanken. De afmetingen van deze kast kun je kiezen bij de opties.

€775,00

Kledingkast Arie

Deze mooie steigerhouten kledingkast heeft handige opbergvakken aan beide zijden!

€849,00

Kledingkast Arthur

Deze mooie steigerhouten kledingkast is voorzien van twee lades onder de kast en twee legplanken en een roede in de kast.

€475,00

Kledingkast Arend

Supergave kast die met zijn zwarte deuren extra mooi uit komt!

€525,00
Ook al veranderen de trends heel snel, toch blijft (steiger)hout een favoriet materiaal voor slaapkamerkasten.
Ben jij iemand die vooral heel functioneel naar kasten kijkt (er moet lekker veel in kunnen) of vind je het juist belangrijk dat het design ervan past bij de inrichting van de kamer waar hij komt staan? Bij ons vind je genoeg kasten waar je uit kunt kiezen. En op beide punten scoren ze erg hoog. Zoals je weet kan een kast heel erg bepalend voor het uiterlijk van een kamer. Daarom bieden we je volop keuze!

Artikelen voor in je babykamer

Een baby op komst! Wat is er nu leuker dan het uitzoeken en inrichten van de babykamer? Maar waar moet je allemaal op letten bij de keuze voor een kinderkamer?

De babykamer is meestal niet de grootste slaapkamer van het huis. Vaak hebben ouders te kampen met beperkte ruimte voor de babykamer. Om deze beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je kiezen voor onze praktische en mooie meubels.

Als we kijken naar wat er minimaal op een babykamer aanwezig moet zijn is dat een commode en een ledikant inclusief goed matras. Daarnaast is een mooie kledingast natuurlijk ook handg!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!