Commodes

Commodes
block
block
Min: €0 Max: €500

Commode Carla

Met commode Carla ben je voorzien van extra gemak om je baby te verschonen. Het commodeblad is ruim genoeg voor een aankleedkussen en de commode zelf heeft 2 deurtjes en 2 open vakken.

€399,00

Commode Catoo

Met commode Catoo ben je voorzien van extra gemak om je baby te verschonen. Het commodeblad is ruim genoeg voor een waskussen en de commode zelf beschikt over drie ruime opbergladen.

€425,00

Commode Chiel

Met deze commode ben je voorzien van veel mogelijkheden en voldoende opbergruimte. De commode beschikt over vier handige opbergladen en een deur met daarachter genoeg opbergruimte voor alle spulletjes van je kindje.

€475,00

Commode Ciske

Alleen het beste voor je baby! Commode Ciske heeft 2 deuren,ideaal voor al je spulletjes.

€349,00

Jouw commode moet natuurlijk heel praktisch zijn. Waarschijnlijk wil je er veel babyspullen in opbergen. En de hoogte vind je ook vast belangrijk.

Maar misschien zijn je eisen van een andere orde. Heb je een kleine babykamer en wil je dat de commode geen ruimte in beslag neemt? Vraag dan naar onze mogelijkheden om de maat aan te passen?

Artikelen voor in je babykamer

Een baby op komst! Wat is er nu leuker dan het uitzoeken en inrichten van de babykamer? Maar waar moet je allemaal op letten bij de keuze voor een kinderkamer?

De babykamer is meestal niet de grootste slaapkamer van het huis. Vaak hebben ouders te kampen met beperkte ruimte voor de babykamer. Om deze beperkte ruimte zo goed mogelijk te benutten kun je kiezen voor onze praktische en mooie meubels.

Als we kijken naar wat er minimaal op een babykamer aanwezig moet zijn is dat een commode en een ledikant inclusief goed matras. Daarnaast is een mooie kledingast natuurlijk ook handg!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!