Dierenkoppen

Dierenkoppen
block
block
Min: €0 Max: €50

Dierenkop paard

Maak er een vrolijke beestenboel van met dit paard! Dit schattige paardje staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop varken

Maak er een vrolijke beestenboel van met dit varken! Dit schattige varkentje staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop Olifant

Maak er een vrolijke beestenboel van met deze olifant! Deze lieve kop staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

Dierenkop Eland

Maak er een vrolijke beestenboel van met deze eland! Deze lieve kop staat mooi aan de muur van bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer.

€49,00

De trend op het gebied van interieur op dit moment? Dierenkoppen aan de muur.

Een dierenkop aan de muur is een ware hype aan het worden op interieurgebied. Op Pinterest zien we de mooiste plaatjes voorbij komen van grote geweien en koppen van verschillende dieren aan de muur.
Heb je nog een kale plek op de muur? Kijk dan snel verder!
Er is keuze uit 4 verschillende dierenkoppen.

Misschien houd je niet zo van het idee dat er een echt dood dier aan de muur hangt, maar je kunt deze trend gelukkig prima volgen door te kiezen voor een dierenkop van steigerout!
Op Pinterest vind je creatieve manieren om deze trend te verwerken in je huiskamer, wees creatief! 

Je woning inrichten is iets dat je niet zomaar doet.
Het grote aanbod van banken, stoelen, kasten en vele andere meubels maakt het maken van een keuze niet gemakkelijk.
Daarbij zal je misschien een vloer moeten aanschaffen en de muren een ander tintje willen geven.
Om het geheel compleet te maken, worden er ook nog vele accessoires aangeboden. Een voorbeeld van een accessoire is een wandbord.
Je zou kunnen kiezen voor een mooi schilderij of fotolijstjes, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden om je woning extra sfeer te geven. Je hebt genoeg andere muren over die wat extra’s kunnen gebruiken.
Bij Special Pink vind je vele soorten wandborden. Wat dacht je van een mooie lamp of krijtbord?
Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wandboeden die je kunt vinden in onze webshop. Ontdek in onze collectie welke accessoires leuk bij je inrichting te combineren zijn!

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijg je gegarandeerde kwaliteit!