Accessoires

Dé trend van het moment is nu ook te bestellen bij Special Pink!
Onze leuke en decoratieve borden worden van nieuw of gebruikt steigerhout gemaakt. Een wandbord is een leuke aanvulling op ieder interieur.

Er zijn verschillende materialen en afwerkingen toegepasbaar! Neem eens een kijkje bij onze verschillende steigerhouten wandborden.

Door de wandborden te vullen met seizoens accessoires heb je het hele jaar door een uniek en origineel bord aan de muur hangen.

De wanborden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn wandborden waarin je tijdschriften kunt opbergen, maar ook wandborden waarop je kleine accessoires kunt plaatsen. Met punaises kun je vaak ook verschillende foto’s of briefjes aan het wandbord vastmaken.

Je woning inrichten is iets dat je niet zomaar doet.
Het grote aanbod van banken, stoelen, kasten en vele andere meubels maakt het maken van een keuze niet gemakkelijk.
Daarbij zal je misschien een vloer moeten aanschaffen en de muren een ander tintje willen geven.

Om het geheel compleet te maken, worden er ook nog vele accessoires aangeboden. Een voorbeeld van een accessoire is een wandbord.
Je zou kunnen kiezen voor een mooi schilderij of fotolijstjes, maar er zijn ook vele andere mogelijkheden om je woning extra sfeer te geven. Je hebt genoeg andere muren over die wat extra’s kunnen gebruiken.

Bij Special Pink vind je vele soorten wandborden. Wat dacht je van een mooie lamp of krijtbord?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van wandboeden die je kunt vinden in onze webshop. Ontdek in onze collectie welke accessoires leuk bij je inrichting te combineren zijn!

De producten die je bij Special Pink besteld worden standaard geschuurd geleverd.
Hier heb je dus geen omkijken meer naar!

Wij maken al onze producten van A-kwaliteit steigerhout en vervaardigen alles met professioneel gereedschap! Dit doen wij zodat wij jou de beste kwaliteit meubels en accessoires kunnen leveren. Wij hanteren geen voorraad en al onze meubels worden voor onze klanten op maat gemaakt. Hierin kunnen wij jouw eigen ideeën en/of aanpassingen verwerken, zo ontvang je precies het meubel dat je graag wilt hebben. 

Aan het maken en de afwerking van de meubels wordt veel aandacht besteed, elk meubel krijgt dus onze gehele aandacht en wordt precies naar wens gemaakt. Zo krijgt u gegarandeerde kwaliteit!